Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Opoziția cere revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Și a lui Iordache!

521

Deputatul sibian Raluca Turcan, cea care este și prim-vicepreședintele PNL a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților. Turcan a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

”Astăzi (miercuri – n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreședinte Florin Iordache și a dlui. președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac și vă rog să țineți cont de succesiunea solicitărilor de procedură și în felul acesta să le supuneți votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL.
Ea a mai solicitat ca ședința de plen să fie condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

Am solicitat revocarea Președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea și revocarea Vicepreședintelui – Florin Iordache.

Publicată de Raluca Turcan pe Miercuri, 5 decembrie 2018

”Există suspiciunea că dvs. vă mai mențineți la putere prin fraudă și sunteți predispuși la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă suspun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziția conducerii Camerei Deputaților. Nu avem încredere în modul în care veți utiliza sistemele electronice”, a conchis Turcan.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...