stadion municipal lucrari sibiu 8

Ploaia mocănească de miercuri nu a oprit orașul, iar asta înseamnă că informații au venit către sibieni. Dacă cumva nu ai avut timp să le afli pe toate, iată-le aici pe cele mai importante știri ale zilei de miercuri:

1- Accident pe pod la Piața Cibin – Patru răniți și semafoare defecte

Accidentul a avut loc miercuri seară în jurul orei 20.15 pe podul peste Cibin din zona pieței cu același nume. Se pare că semafoarele nu funcționează în zonă. Patru persoane sunt rănite.

2- Se apropie Ignatul – Cât mai costă un porc de tăiat la Sibiu

Doar trei săptămâni mai sunt până la începerea sărbătorilor de iarnă. Sibienii au dat startul pregătirilor și se gândesc deja ce cadouri să le dăruiască celor dragi, ce model de brad vor alege, dar și ce bunătățuri vor pune pe masă.

3- Mărginimea Sibiului, în topul celor mai bune destinații din Europa

Județul Sibiu este cunoscut peste hotare, străinii apelând, deseori, la o vacanță în inima Transilvaniei. Potrivit unui site web străin, dedicat călătoriilor, Mărginimea Sibiului este regiunea perfectă, în care turiștii pot degusta produse tradiționale, pot vizita împrejurimile și pot lua parte la activitățile localnicilor.

4- Antrenamente printre gunoaie la FC Hermannstadt – ”Ne simțim ai nimănui!”

Cine nu știe cum se pregătesc pentru meciuri cei de la FC Hermannstadt, ar trebui să meargă să vadă acest lucru. Jucătorii lui Miriuță fac antrenamente la doi pași de o mizerie de nedescris pe stadionul Municipal.

5- REPORTAJ – Lucrările de la stadionul Municipal – Cu viteza melcului spre deloc…

Reporterii Ora de Sibiu au făcut o vizită neanunțată pe șantierul celui mai mare stadion al Sibiului. Singura deosebire de acum trei luni este pista de atletism. În rest lucrurile stau exact la fel, din toate punctele de vedere. Și totul trebuie să fie gata în martie 2019. Cel puțin așa s-a stabilit printr-un acord între firma constructoare, SC Construcții SA și Primăria Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.