FOTO Cadou de Moș Nicolae – Televizoare noi la Spitalul Județean din Sibiu

1 669

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al tradiţiei sosirii lui Moş Nicolae, pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu se bucură de venirea moșului. Acesta a adus 28 de televizoare moderne care vor fi distribuite pe secțiile spitalului: câte 3 aparate pentru Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte 2 la Compartimentul de dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

tv salon 1

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul SCJU Sibiu, Ec. Cornel Benchea.

tv salon

Sosirea lui Moș Nicolae a fost posibilă datorită implicării unor oameni inimoși, (persoane fizice) care au sponsorizat unitatea sanitară cu suma de 14.000 lei și cărora SCJU Sibiu le transmite mulțumiri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] FOTO Cadou de Moș Nicolae – Televizoare noi la Spitalul Județean din Sibiu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.