Ora de Sibiu
Știri in direct

Agresiunea în cuplu – Cum arată profilul unui partener agresor

580

Jurnalele de știri abundă în informații despre femei bătute sau chiar omorâte de partenerii lor de viață. Cele care apucă să povestească despre asta sau familiile lor spun că niciodată nu s-ar fi gândit că omul pe care victima l-a iubit ar fi putut face așa ceva.

Cu toate astea, foarte multe lucruri din comportamentul bărbatului- reacții, vorbe, gesturi, au anunțat la un moment dat profilul lui- acela al unui bărbat violent care ar putea duce la extrem gesturile sale.

Pe lângă agresorul fizic, în cuplu unul din parteneri se poate transforma în agresor psihic. ”Lucrează” la nivel emoțional cu atâta perseverență până când își aduce victima în starea de a nu mai avea încredere în ea. Abuzatorul emoțional este la fel de periculos ca agresorul fizic. Dar cum se poate recunoaște un astfel de profil de la începutul relației? Ce este de făcut în acest caz? Cum reușesc victimele să scape dintr-o relație de abuz chiar și după ani de zile? Cum se pot reface victimele unei astfel de relații după încheierea ei?

Toate aceste lucruri le vom discuta la Ora de Psihologie luni, de la ora 17, LIVE, cu psihologul Eduard Puiu. Vom încerca să dăm răspunsuri și poate de aici cele care au nevoie vor găsi soluții. Ne vedem LIVE pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Mediaș, Ora de Șelimbăr și psiholog Eduard Puiu.

Așteptăm întrebările voastre la acest articol sau luni, în timpul LIVE-ului.

 

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...