Ora de Sibiu
Știri in direct

Amenințare cu bombă la New York. Birourile CNN evacuate

59

Sediul CNN din New York a fost evacuat. Joi noaptea s-a primit un telefon care anunța că o bombă este amplasată acolo. După ce s-au făcut verificări și s-a constatat că nu există niciun risc, s-a revenit la normal.

„NYPD ne-a confirmat că totul este în regulă iar angajaţii au putut să se întoarcă în clădire”, a declarat preşedintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, citat de News.ro. „Clădirea este în siguranţă şi sigură pentru ca toată lumea să se poată întoarce dimineaţă”, a adăugat el.

„Apreciem acţiunile prompte ale autorităţilor locale şi răbdarea şi profesionalismul tuturor angajaţilor care au fost afectaţi”, a precizat el.

Departamentul de Poliţie din New York a informat că ameninţarea a fost una falsă. Incidentul a avut loc joi spre vineri noapte când o persoană a informat telefonic că sunt cinci dispozitive explozive în clădire, conform unei surse din poliţie.

Mai multe alarme de incendiu au fost declanşate în clădire, acest lucru determinând evacuarea tuturor persoanelor aflate în interior.

Emisiunea „CNN Tonight”, a lui Don Lemon, care se afla într-o pauză publicitară, a fost anulată. Timp de aproximativ o jumătate de oră, pe CNN au rulat programe înregistrate pentru ca apoi să înceapă o transmisiune în direct de pe stradă în timp ce poliţia investiga.

„Ni s-a transmis să evacuăm clădirea şi să o facem cât de repede posibil. Am luat ce am putut şi am ieşit din clădire iar acum stăm afară”, a afirmat Lemon.

Mai multe vehicule ale poliţiei şi pompierilor au blocat tot traficul auto şi pietonal în zonă. Un echipaj de dezamorsare a bombelor a aşteptat în faţa clădirii în timp ce poliţiştii cercetau clădirea.

Birourile CNN au fost evacuate şi în octombrie după ce a fost descoperit un pachet cu un dispozitiv exploziv, adresat fostului director CIA, John Brennan.

Sursa www.digi24.ro

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...