Ora de Sibiu
Știri in direct

Miriuță dezamăgit de cum se lucrează la stadionul Municipal – ’’Mă mișc eu mai mult…’’

1.064

Tehnicianul echipei FC Hermannstadt este nemulțumit de cum decurg lucrările de modernizare la cea mai mare arenă de fotbal a județului Sibiu.

Antrenorul Vasile Miruță a vorbit vineri despre starea lucrărilor la stadionul Municipal din Sibiu. „Asta numai Dumnezeu ştie. Eu mă antrenez acolo zi de zi şi văd cam puţină mişcare. Mă mişc eu mai mult. Anul viitor în martie, dacă ne ajută Dumnezeu, poate avem măcar o tribună, să putem juca. Stadionul, tot, mai durează”, a spus Miriuță pentru gsp.ro. FC Hermannstadt dispută meciurile de pe teren propriu la Tg. Mureș din cauză că stadionul din Sibiu nu este gata. Sibienii joacă sâmbătă de la 17.00 cu Dinamo București.

Lucrări în ritm ’’ca melcul’’
Zilele trecute reporterii Ora de Sibiu au făcut o vizită neanunțată pe șantierul celui mai mare stadion al Sibiului. Singura deosebire de acum trei luni este pista de atletism. În rest lucrurile stau exact la fel, din toate punctele de vedere. Și totul trebuie să fie gata în martie 2019. Cel puțin așa s-a stabilit printr-un acord între firma constructoare, SC Construcții SA și Primăria Sibiu. Vedeți AICI video și foto!

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...