Ora de Sibiu
Știri in direct

A murit ziaristul Ovidiu Scutelnicu

1.856

Ovidiu Scutelnicu, unul dintre ziariștii care a făcut istorie în presa sibiană, a murit sâmbătă, 8 decembrie. Este una dintre știrile neplăcute pe care trebuie să le dăm.

De numele lui Ovidiu Scutelnicu se leagă anii zbuciumați ai presei sibiene din ultimele două decenii, începând cu Monitorul de Sibiu, apoi Obiectiv, Ziarul Obiectiv, Sibianul și Mesagerul de Sibiu. Ani agitați, oprimați dar frumoși, în care Ovidiu a inspirat zeci de tineri jurnaliști în formare, cum eram și noi, cei care formăm acum echipa Ora de Sibiu, sau colegi de la alte publicații locale.

Așa cum a trăit, jovial, bun, discret și mereu pe fugă și în căutare de subiecte demne de fi urmărite, scrise și tipărite, așa a și murit, la 51 de ani, o vârstă la care ești plin de planuri, iar moartea nu este unul dintre ele.

Cei care l-au cunoscut își vor aminti mereu de el, dar dacă vor să își ia rămas bun de la Ovidiu Scutelnicu, pot să treacă pe la capela Bisericii de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, luni, 10 decembrie, după ora 12. La ora 18 va fi oficiată o slujbă de pomenire. Dumnezeu să-l ierte.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...