Doi bucătari români au luat aurul la un concurs internațional din Turcia

0 535

Doi bucătari români au reușit să impresioneze juriul de la un concurs internațional din Turcia și s-au întors acasă cu medalii de aur. Adrian Cojocaru și David Ioan Răileanu au câștigat după ce s-au prezentat cu preparate culinare din carne, la un concurs organizat la Izmir, cu ocazia unui târg de turism.

„De departe am fost foarte buni. (…) Echipa culinară a României formată din bucătarii Adrian Cojocaru şi David Ioan Răileanu, care au obţinut următoarele rezultate: la categoria pasăre – Adrian Cojocaru, medalia de argint, David Ioan Răleanu – medalie de aur, având punctajul maxim a câştigat cupa categoriei; la categoria miel – amândoi participanţii au obţinut medalie de aur, la fel şi la categoria peşte. La categoria Black Box, echipa României a câştigat medalia de aur şi cupa competiţiei”, a spus pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ (ACEEA), Iulia Grăguţ. Cei doi bucătari lucrează la un restaurant din Iaşi şi au impresionat juriul din Turcia, la categoriile pasăre, miel şi peşte. Carnea a provenit din România, preparatele prezentate promovând modul specific ţării noastre de pregătire a mâncării. În concursul de la Izmir s-au întrecut bucătari din şase ţări. sursa: agerpres.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.