fbpx

Incorso Consult este noul partener al Sălii Transilvania

0 320

Incorso Consult este noul partener al Sălii Transilvania. Compania vine alături de Sala Transilvania din dorința de a pune umărul la dezvoltarea sportului sibian. Managerul firmei sibiene, Ciprian Fulea, a demonstrat că are și abilități sportive, trecând cu brio probele sportive și devenind, astfel, partener de nădejde al Sălii Transilvania.

Sala Transilvania a semnat de curând un parteneriat cu un nou brand sibian. Managerul sălii și directorul companiei Incorso Consult și-au dat mâna pentru o colaborare fructuoasă și de durată, care are ca scop promovarea și dezvoltarea sportului sibian.
„Investesc în educație, iar sportul este o formă importantă de educație, de disciplină, de sănătate și fair play și merită toată susținerea noastră, a comunității sibiene. Sala Transilvania este inima sportului sibian iar dacă noi nu o ajutăm să bată, pierderea este infinit mai mare decât investiția”, a declarat Ciprian Fulea, managerul Incorso Consult.

IMG 0886

Incorso Consult este o companie de consultanță în domenii de interes public, înființată în anul 2006, și dezvoltată, ca în sport, cu multă muncă și perseverență. La 12 ani de când a luat ființă, compania Incorso Consult se poate mândri cu o serie importantă de reușite, astfel că o parte dintre veniturile companiei sunt oferite celor care împărtășesc aceleași valori morale cu compania condusă de managerul Ciprian Fulea.

Mai multe informații despre compania Incorso Consult găsiți accesând site-ul: http://www.incorso.ro/index.php.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.