Șelimbărul pune bazele uniunii comunelor din jurul Sibiului – Cinci comune aderă deja!

0 1.910

Primarul Șelimbărului a făcut propunerea pentru înființarea unei asociații de dezvoltare rurală pentru a rezolva mai multe probleme urgente cum ar fi și cea a transportului în comun. Marius Grecu crede că o astfel de uniune vine și în sprijinul municipiului Sibiu.

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu le-a propus primarilor din Poplaca, Sadu, Roșia, Șura Mare și Șura Mică constituirea unei asociații de dezvoltare rurală care să rezolve o parte din probleme care, singure, localitățile nu le pot rezolva.
”Este o idee care urmează a fi implementată în luna ianuarie. Am avut discuții cu primarii din aceste localități și cred că am ajuns la o înțelegere în sensul constituirii unei asociații de dezvoltare rurală”, spune primarul Șelimbărului, Marius Grecu.
Una din problemele care pot fi rezolvată prin această unire este cea legată de transportul în comun. ”De exemplu, noi, administrația din Șelimbăr, suntem blocați în această problemă. Singura variantă pe care o aveam era Zona Metropolitană, însă vedem că nu se întâmplă nimic. Și asta nu depinde de noi. Credem că prin unirea acestor șase localități putem deveni mai puternici, credem că putem rezolva probleme care țin de noi, nu de alții”, a declarat primarul Marius Grecu.marius grecu
Un acord de principiu pentru înscrierea în această asociație de dezvoltare intercomunitară și-au dat primarii din Poplaca (Vasile Budin), Sadu (Valentin Ivan), Șura Mare (Cornel Liviu Marin), Roșia (Ioan David) și Șura Mică (Valentin Riștea). ”Invitația rămâne deschisă și pentru alte localități din jurul Sibiului care vor să se alăture demersului nostru. Vrem să venim în sprijinul municipiului Sibiu pentru rezolvarea problemei transportului în comun”, a mai spus Marius Grecu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.