Ora de Sibiu
Știri in direct

Discuții despre securitatea la incendiu la sediul ISU Sibiu – Sunt invitați toți constructorii sibieni

425

Arhitecții, proiectanții, verificatorii de proiecte și alte persoane care activează în domeniul construcțiilor sunt așteptate la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, acolo unde va avea loc o întâlnire cu scop informativ. Toți cei interesați să primească informații de specialitate referitoare la cerința esențială de securitate la incendiu sunt invitați.

Evenimentul va avea loc în data de 13.12.2018, ora 12:00, la sediul din municipiul Sibiu, strada Vasile Cârlova, nr. 16-22. În cadrul întrunirii se vor discuta aspecte legate de cadrul legislativ național prin care se stabilesc cerințele fundamentale aplicabile construcțiilor.

Scopul principal al întrevederii este de a acorda asistență tehnică de specialitate și de a clarifica aspectele referitoare la întocmirea și depunerea documentației tehnice. Prin acest eveniment, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu vine în întâmpinarea cetățenilor, sprijinind demersurile de obținere a autorizației de securitate la incendiu.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...