Ora de Sibiu
Știri in direct

Echipa „România, te iubesc!” vine la Sibiu – Își lansează volumul de reportaje

883

Marți, 18 decembrie, echipa „România, te iubesc!” își dă întâlnire cu cititorii săi la librăria Humanitas din Sibiu. Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase lansează volumul de reportaje și anchete în toată țara, în perioada 14-20 decembrie.

Potrivit stirileprotv.ro, cartea România, te iubesc!, lansată împreună cu Editura Humanitas, înglobează cele mai importante anchete, dar și povești nespuse despre reportajele pe care cei cinci corespondenți speciali le-au realizat de-a lungul celor 10 ani.

„Avem viață în sânge”, „Tu știi ce mai face copilul tău?”, „Dunărea, un fluviu de prostie”, „Dezastrul din pădurile României”, „Sclavi pe pământul mafiei”, „Standard pentru Est?”, „Cine a pus ARO pe butuci?”, „Căile furate române – CFR Marfă” sau „Centura, veșnic neterminată” sunt doar câteva dintre anchetele-document pe care cititorii le regăsesc în carte.

Cititorii se vor putea întâlni cu echipa România, te iubesc!, în cadrul unor evenimente de lansare cu sesiuni de autografe, în mai multe orașe din țară, printre care și Sibiu, marți, 18 decembrie, începând cu 19.30.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...