Invazie de Moși Crăciuni, joi, la Sibiu – Începe Marea Moșmondeală, în Piața Mare

0 979

Sibiul se umple de Moși Crăciuni joi, odată cu începerea primei ediții a evenimentului „Marea Moșmondeală”. Aproximativ 200 de persoane se vor costuma și vor alerga pentru o cauză nobilă.

În prag de sărbători, mai mulți sibieni s-au gândit să organizeze un eveniment care să le aducă zâmbetul pe buze tuturor celor din jur.


„Ne-am hotărât să umplem Sibiul și Targul de Craciun din Sibiu de moși. Mai exact, ne adunăm vreo 200 de persoane, ne deghizăm în moși și preț de vreo 3 km, cu startul din Târgul de Crăciun, vom alerga sau ne vom moșmondi, cu zâmbetul la purtător, prin centrul Sibiului, într-o cursă necronometrată, plină de lumină și de muzică, pentru a face bine”, spun organizatorii evenimentului.

Scopul acestei curse este acela de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet. În acest sens, 50% din taxa de înscriere va fi donată Asociației Diakoniewerk International pentru achizitionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu nevoi speciale.

Traseul moșilor este următorul:
Târgul de Crăciun – str. Nicolae Balcescu – str. Cetăţii – Parcul Cetăţii – aleea de sub zidurile Parcului Cetăţii – Sala Thalia – str. Cetăţii – str. Nicolae Bălcescu – Târgul de Crăciun.

De asemenea, cursa de moși nu va fi completă fără o trompetă. Trubadurii lui Moș Crăciun ne vor duce într-o atmosferă tradițională de sărbătoare și vor anima competiția. Atmosfera evenimentului va fi întreţinută de DJ-Ics Adrian Borbely și DJ Dragos Stoinea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...