Ora de Sibiu
Știri in direct

Mitropolitul Ardealului le-a dăruit consilierilor judeteni sibieni agende – „Să scrie în ele faptele bune pe care le fac”

110

ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, le-a oferit niște cadouri inedite politicienilor sibieni: agende-calendar, în care să noteze câte trei fapte bune, pe care le fac zilnic, notează agerpres.ro, potrivit antena3.ro.

Foto: agerpres.ro

„Noi v-am adus simbolic, un dar care ţine de Cronos, de calendar. (…) calendarul ar putea să fie tabelul matematic care ne conştientizează pe noi, că nu suntem stăpâni aici şi suntem pelerini. Suntem trecători. (…) V-am dat câte un calendar din acela mare foaie, care are imaginea completă, dar v-am dat, în plasa pe care aţi primit-o de la Consiliul Judeţean, acolo a fost o imixtiune a noastră. S-a pus şi o agendă de aceasta, cu trei fapte bune. Aşa îi zicem noi la cărticica aceea pentru că în fiecare zi sunt trecute trei spaţii, unde pot să fie trecute trecute trei activităţi din ziua respectivă şi sunt fapte bune. Cei care aveţi mai multe, şi la conducere le-am lăsat mai multe, pentru că nu au doar trei pe zi, au mai multe. Nu ştiu dacă le acoperim pe toate, dar mai avem de rezervă”, le-a spus ÎPS Laurenţiu Streza consilierilor judeţeni şi conducerii Consiliului Judeţean Sibiu.

Foto: agerpres.ro

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, l-a asigurat pe Mitropolit că absolut toți consilierii județenei din Sibiu fac mai mult de trei fapte bune pe zi.

Sursa: antena3.ro

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...