Prima deszăpezire din Sibiu. Câte mașini au ieșit pe străzi

274

Ninsoarea abundentă de miercuri s-a depus rapid pe șoselele din oraș. Preț de aproape o oră circulația s-a desfășurat destul de greu în oraș. Municipalitatea spune că s-a intervenit imediat cu mașinile de deszăpezire care au împrăștiat material antiderapant. 

”Utilajele de deszăpezire au intervenit începând de miercuri, 12 decembrie de la ora 14 cu împrăștierea materialului antiderapant pe străzile din Sibiu, în ordinea priorității traseelor: mai întâi pe drumurile în pantă și rampă și în sensurile giratorii, apoi pe străzile colectoare de trafic și apoi pe artere secundare.

Pe parcursul nopții s-a acționat cu 7 utilaje în oraș și încă un utilaj în stațiunea Păltiniș. Acestea au împrăștiat antiderapant și au intervenit cu plugul unde a fost necesar. De asemenea, 4 echipe au acționat manual ieri seară și pe timpul nopții pentru deszăpezirea trotuarelor și scărilor.

În prezent se află în teren 3 utilaje care mențin starea carosabilului. De asemenea, 2 echipe îndepărtează manual zăpada de pe scări și trotuare în zona centrală.”, au transmis cei de la Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi