Începe un weekend plin. Ce evenimente sunt programate la Sibiu

0 734

Finalul de săptămână care începe este plin de evenimente. Nimeni nu va avea timp să se plictisească, pentru că fiecare, indiferent de vârstă și gusturi va avea ceva de făcut în acest weekend la Sibiu.

Distracția începe, cum altfel, în Cotton Pub by Night. Ruky DeeJay, cel care a făcut furori la pupitru în cluburi precum Fratteli, Gibson și Armani, dă play la distracție pentru o noapte de ținut minte!48397258 2438565529547776 1293330084366647296 oSâmbătă e de revenit în Cotton, pentru că la pupitru va urca DJ Rareș Luca. Va avea grijă ca toți cei prezenți să danseze toată noaptea. În plus, vă așteaptă și oferte din partea casei. Așa că start distracției, dar nu înainte de a suna la 0752.268.866 pentru a vă face o rezervare.

 

La Shopping City se deschide Târgul de Crăciun de la Șelimbăr. Organizatorii au pregătit multe surprize, concerte pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii lor. Sâmbătă și duminică sunt concerte cu Fuego și Gașca Zurli. TDC Selimbar 2018Un patinoar de peste 800 de metri pătrați vă stă și el la dispoziție! Detalii despre ce se întâmplă acolo, găsiți aici.

La Biblioteca Astra, pe tot parcursul finalului de săptămână are loc Târgul de carte de sănătate și terapii complementare. Detalii aici.

Vineri, de la ora 16, la Centrul Cultural ”Ioan Besoiu” are loc concertul de muzică clasică pentru copii susținut de Johann Strauss Ensemble. Va începe la ora 17, iar detalii găsiți aici.

Johann Strauss

 

Orchestra va urca din nou pe scenă la ora 20, atunci când va începe un alt concert, pentru adulți de această dată. Sub bagheta lui Russel McGregor, cel care a condus și orchestra Palatului Schönbrunn, Johann Strauss Ensemble revine pentru al 12-lea an la Sibiu.

Necunoscuta Cunoscută” de de Aleksander Ścibor-Rylski este piesa de teatru ce se joacă vineri seara de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 20 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Atelierul de Creat Povești așteaptă copiii cu vârste între 6 și 10 ani la Teatrul Gong. Sâmbătă vot fi două ateliere, de la ora 10 și 12. Sunt coordonate de Diana Ribana, durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 14 lei.

Sâmbătă, la Biblioteca Astra, la ora 12, se lansează volumul ” Un neam framantat. Germanii din Romania dupa 1918”. Detalii aici.

Copiii pot reveni sâmbătă la Teatrul Gong. La ora 18 începe spectacolul ”Scufița Roșie„după Jöel Pommerat. Durează 50 de minute, un bilet costă 9 lei. Spectacolul se va rejuca duminică de la ora 11.

Târgul de Crăciun din Piața Mare vă așteaptă în continuare, așa că cei care nu ați ajuns încă aici trebuie să îl vizitați. E deschis în fiecare zi de la ora 10.

Sâmbătă și duminică în Muzeul în Aer Liber vor avea loc două evenimente specifice acestei perioade: Tradiții din Iarna ASTRA și Târgul de Țară la Ignat. Scopul celor două este acela de a introduce vizitatorii prin tradiții în perioada sărbătorilor de iarnă. Detalii aici.

cartabos

Sâmbătă seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca se joacă ”Malpraxis”, un spectacol de Bogdan Georgescu. Durează o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Duminică aveți ocazia să faceți o faptă bună. De la ora 16 la restaurantul Piano va avea loc un concert caritabil și o licitație. Banii strânși vor fi direcționați către un caz social al Asociației ”Un copil, o speranță”. Detalii aici.

Rug” se va juca duminică seara la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul durează aproximativ o oră și 40 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.