Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Cele mai urâte pulovere de Crăciun, ”vedete” într-un spot publicitar

296

O campanie publicitară cu scop social ar putea câștiga premiul pentru inventivitate. Și asta pentru că ”actorii„ care joacă aici sunt niște pulovere. Mai exact, cele mai urâte pulovere de Crăciun. Spotul face referire la problemele cu care se confruntă lumea.

Ziarul finlandez Helsingin Sanomat a ales ca temă pentru puloverele realizate de sărbători problemele care au marcat anul 2018, de la bombe, poluarea cu plastic, ştirile false, manipularea tehnologică, hărţuirea sexuală până la schimbări climatice, arată platforma online Adage.

Puloverele au fost trimise vedetelor şi influencerilor care sunt activi în combaterea fiecăreia dintre aceste probleme, lista destinatarilor incluzând nume ca Arnold Schwarzenegger şi Leonardo DiCaprio, câştigători ai premiului Nobel pentru pace ca Martti Ahtisaari, Malala Youszafai şi Nadia Murad şi personalităţi ca Tarana Burke şi Alyssa Milano implicate în combaterea hărţuirii sexuale.

este vară, ziarul a atras atenţia după ce a tipărit pe câteva sute de panouri publicitare mesajul ¨Bine aţi venit în ţara presei libere, domnule Preşedinte”, pe drumul parcurs de Vladimir Putin şi Donald Trump spre întâlnirea care avea loc în capitala Finlandei.

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...