Aeroportul Sibiu funcționează în condiții de iarnă. Cursele au totuși întârzieri

455

După ce duminică seara o cursă Sibiu- Munchen a fost anulată din cauza ninsorii, luni dimineața lucrurile stau mai bine pe Aeroportul Internațional Sibiu. Deocamdată nicio cursă nu este anulată, dar au totuși întârzieri.

Reprezentanții aeroportului sibiu spun că pista este curățată, iar condițiile de aterizare și decolare sunt normale. ”Se intervine cu 3 multifuncționale dintre care 2 dotate cu lamă, perie și suflanta și una dotată cu perie și suflanta. Totodată, se intervine cu camionul de împrăștiat material degivrant dotat cu plug. S-au folosit pana in acest moment 15 tone de material antiderapant.”, spune Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aeroportului Sibiu.

DUMINICĂ A FOST ANULATĂ O CURSĂ DE PE AEROPORTUL SIBIU

Astfel, în dimineața de luni au decolat toate cele 4 curse programate spre: Bucuresti, Munchen, Frankfurt și Memmingen. ”Întârzierile înregistrate astăzi, cu o durată cuprinsa între 40 -70 minute, pentru cele 4 curse menționate sunt generate de procese specifice condițiilor meteorologice, respectiv de procesul de degivrare. Următoarea sosire este programata la ora 12.00 de la Stuttgart” transmit reprezentanții Aeroportului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi