Ora de Sibiu
Știri in direct

O sută de bunici și bunicuțe de la Copșa Mică, vizitați de Moș Crăciun

81

Moş Crăciun a sosit şi anul acesta la Copşa Mică pentru 101 de bunici şi bunicuţe, cu vârste cuprinse între 80 şi 95 de ani. Moșul a venit însoţit de ajutoarele sale, funcţionari de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, Poliţia Locală, Pompierii Voluntati şi organizaţia Sfatul Bătrânilor.

Darnicul Moş Crăciun, însoţit de ajutoarele sale, a deschis uşile celor mai vârstnici cetăţeni din oraş, aducându-le bucuria sărbătorilor de iarnă, împreună cu unele bunătăţi tradiţionale locale, fructe şi dulciuri.
Surprinşi de gestul frumos, aceşti oameni minunaţi l-au primit cu emoţie puternică şi cu lacrimi în ochi pe Moş Crăciun.

Oficialităţile oraşului Copşa Mică, le-au transmis bunicilor vizitaţi urări de sănătate şi de preţuire, cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, cu speranţa că aceştia, în mare parte oameni singuri, se vor bucura ştiind că comunitatea locală nu i-a uitat.

Tot în spiritul Sărbătorilor de iarnă începând cu ziua de joi, 20.12.2018, în prag de sărbătoare, Primăria îşi va deschide porţile pentru colindătorii de la grădiniţă, şcoală, liceu şi coruri diverse, iar gazda îi va răsplăti cu produse tradiţionale.

Cu această ocazie, Primăria orașului Copșa Mică urează copșenilor și românilor de pretutindeni: „Sărbători fericite şi tradiționalul La mulţi ani!”.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...