Primarul din Mediaș: „Administrația locală nu poate face nimic pentru a realiza centura ocolitoare”

294

Gheorghe Roman, primarul din Mediaș spune că proiectul de realizare a șoselei de centură a municipiului Mediaș nu ține de administrația locală, ci de guvernare și că, dacă parlamentarii județului Sibiu vor susține acest proiect, Primăria va fi deschisă să ajute.

Primarul a afirmat, într-un interviu pe pagina de Facebook Ora de Mediaș, că nu a vorbit în platforma electorală despre centura ocolitoare a orașului Mediaș, ci doar că va pune la dispoziția tutoror celor care se află la guvernare tot ce ține de administrația locală pentru ca acest proiect să se realizeze.

Astfel, în acest moment, administrația locală nu poate face nimic pentru realizarea acestui proiect vital pentru orașul Mediaș.

„Vreau să le amintesc oamenilor că, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, la Sibiu, reprezentanții PSD-ului ne spuneau că în 15 noiembrie va fi scoasă pe SAP centura ocolitoare Mediaș. Am cam trecut de 15 noiembrie, putem să constatăm că a mai apărut o minciună. Dragi medieșeni, subiectul centurii ocolitoare a orașului Mediaș în acest moment este un subiect care ține de guvernare. Administrația locală, în acest moment, nu poate să facă absolut nimic pentru a realiza acest proiect vital pentru orașul nostru. Eu aștept legea bugetului de stat, îmi doresc ca parlamentarii județului Sibiu, oricare ar fi ei, să susțină realizarea acestui proiect și, atunci când se va veni la Primăria Mediaș cu diverse situații pe care noi trebuie să le prezentăm, noi vom fi deschiși, cum am fost mereu”, spune Gheorghe Roman, primarul din Mediaș.

Referitor la acest proiect, primarul spune că „sunt convins că această centură ocolitoare dacă se voia, se putea face până la urmă și cu un efort bugetar. Se vorbește de centura ocolitoare de vreo 10 ani de zile, cred că în 10 ani Mediașul ar fi putut să achite acest proiect”.

LIVE VIDEO – Interviu cu primarul Gheorghe Roman. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Luni, 17 decembrie 2018

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi