SMYK All for Kids România deschide un magazin de peste 580 mp în Shopping City Sibiu

3.445

Retailerul polonez specializat în articole pentru copii deschide al treisprezecelea magazin din România, la Sibiu. Cu o suprafaţă de peste 580 mp, magazinul SMYK All for Kids se deschide pe 22 decembrie în Shopping City Sibiu. Brandul este   este prezent în 10 orașe din România.

În perioada 22 – 23 decembrie, cei mici alături de părinții sunt invitați să participe, la o serie de activităţi organizate cu ocazia deschiderii magazinului cu numărul 13.

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, inaugurează pe data de 22 decembrie magazinul cu numărul 13 în România, în Sibiu Shopping City.

SMYK All for Kids este specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și puericultură, jucării și accesorii pentru copii, de la nou-născuți până la vârsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperiș”. SMYK All for Kids are în portofoliu atât propriile sale branduri : Cool Club (îmbrăcăminte, încălţăminte), SMIKI (jucării, jocuri educative şi articole bebe), cât și mărci globale precum LEGO, Hasbro sau Mattel.

Sorin Stancu Managerul general SMYK All for Kids Romania
Sorin Stancu – Managerul general SMYK All for Kids Romania

„Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri și ținând cont de dinamismul pieței de retail din România, am decis ca anul acesta să extindem rețeaua de magazine cu trei noi spații (30 noiembrie – Bistriţa – Retail Park B1, 5 decembrie – Satu Mare Shopping City și 22 decembrie – Sibiu Shopping City). Noile magazine oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca noastră Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât brandul propriu SMIKI, cât și Lego, Hotwheels, Barbie, dar și articole de puericultură necesare părinților în primii ani”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin, ce va fi inaugurat în data de 22 decembrie, este localizat în cadrul centrului comercial Shopping City Sibiu din Soseaua Sibiului nr 5, iar părinții sunt așteptați în weekendul  22-23 decembrie  să ia parte la Marea Deschidere, unde îi așteaptă așteaptă: oferte speciale, tombolă cu premii, ateliere pentru copii (facepainting, modelare baloane) și un colț interactiv cu fotografii magnetice.

Despre SMYK All for Kids:

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind în prezent opt orașe, cu 12 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI,  Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City  și  Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1 – deschidere 30 noiembrie  2018, Satu Mare Shopping City – deschidere 5 decembrie 2018, Sibiu Shopping City – deschidere 7 decembrie 2018 În Polonia, SMYK All for kids activează de peste 40 de ani, având în prezent o reţea cu peste 170 de magazine.

La nivel global magazinele SMYK All for kids se regăsesc atât sub brandul propriu în Ucraina, cât şi sub formă de francize. Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.com.ro.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.