Sute locuințe din Sibiu nu au curent – Electrica încearcă să rezolve problema

1.318

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud (SDEE Transilvania Sud) informează că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ninsoare abundentă și viscol) din noaptea de 16/17.12.2018, s-au produs avarii în instalațiile electrice ale SDEE Transilvania Sud în județul Sibiu.

În județul Sibiu ninsoarea abundentă a dus la ruperea copacilor peste liniile electrice, astfel că, la această oră mai erau 816 locuri de consum nealimentate, fiind afectate parțial 8 linii electrice aeriene de medie tensiune. Sucursala Sibiu actionează cu 6 echipe de intervenție pentru realimentarea utilizatori afectați.

Intervențiile echipelor SDEE Transilvania Sud vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate, dar, în anumite situații, sunt îngreunate de accesul dificil cauzat fie de conțiile meteo încă nefavorabile, fie de vegetația ruptă și căzută peste liniile de de medie tensiune. SDEE Transilvania Sud își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură toți utilizatorii rețelei că, împreună cu autoritățile, depun toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi