Ora de Sibiu
Știri in direct

Atmosferă de sărbătoare la ședința de Consiliu Local – Astrid Fodor le-a făcut urări celor prezenți

389

Atmosferă de sărbătoare, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate, un consilier local și-a încheiat mandatul, iar un altul a depus jurământul. Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu le-a urat, la final, consilierilor, sărbători fericite, precizând că speră să aibă o colaborare la fel de bună și în 2019.

Consilierul local din partea FDGR Helmut Paul Nedermaier și-a înaintat demisia, iar Monica Nartea i-a luat locul și a depus jurământul. Totodată, proiectul de hotărâre „privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții <<amenajare 3 alei trafic ușor Cimitir – zonele D104-114, A122-D135, D138-D136>>” a fost retras de pe ordinea de zi.

Ședința de Consiliu Local a decurs normal joi, nimeni nu a avut nicio obiecție. La final, Astrid Fodor, primarul orașului, le-a urat consilierilor prezenți „Sărbători fericite!” și a menționat că speră ca și în anul 2019 să aibă o colaborare la fel de bună, având în vedere faptul că Sibiul va găzdui Summit-ul în luna mai și va fi, totodată, Regiune Gastronomică Europeană.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...