Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Ornamente ”altfel” confecționare de copiii din Sibiu

110

Asociația Happy Carp Team Sibiu le-a propus copiilor din Sibiu o altă abordare a ornamentelor de Crăciun. Le-a propus să le confecționeze singuri, din materiale reciclabile. Și răspunsul a fost pe măsură.

Zeci de micuți, însoțiți de părinții lor au confecționat ornamente pentru bradul de Crăciun, dar și pentru a împodobi casa în așteptarea Moșului. Cu această ocazie au învățat și câte ceva despre protejarea mediului, pentru că au folosit doar materiale reciclcabile și care altfel ar fi ajuns la gunoi: plastic, hârtie, sticlă, carton.

”Generatia noastra este responsabila pentru ceea ce lasam copiilor nostri. Copiii invata din ceea ce vad. Nu este suficient sa le spunem ceea ce trebuie facut, ci mai important este sa facem noi si mult mai educativ este sa facem impreuna cu ei, prin joaca. Asta am încercat să facem la atelierul de confecționat ornamente. La final copiii au plecat bucurosi cu podoabele confectionate si cu alte cadouri oferite de organizatori”, spun reprezentanții Asociatiei Happy Carp Team Sibiu.

 

 

 

 

Primește titlurile instant

Loading...

kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...