Firma care lucrează în bătaie de joc la stadionul Municipal, câștigă o licitație de aproape 29 de milioane lei pentru lucrări la Aeroportul Brașov

2.007

Cei de la Construcții SA Sibiu pun mâna pe un proiect important la vecinii din Brașov. Firma care nu e în stare să termine lucrările de la stadionul Municipal din Sibiu urmează să execute lucrări la nouă obiecte din cadrul viitorului Aeroport Internațional de la Brașov.

Procedura de achiziție pentru proiectarea și execuția celor nouă obiecte din cadrul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav s-a încheiat. Licitația a fost adjudecată de firma SC Construcții SA Sibiu, la suma de 28.594.034,30 lei fără TVA (34.026.900,82 lei cu TVA). Contractul va fi semnat la începutul anului viitor, după încheierea perioadei de contestații, de 10 zile.
Contractul a fost estimat inițial la 28.632.566 lei lei fără TVA, la licitație fiind înscrise două oferte. Aceasta este a doua procedură de achiziție derulată de Consiliul Județean Brașov pentru cele 9 obiective, prima dintre ele fiind anulată în condițiile în care singura ofertă eligibilă din două înscrise a fost peste prețul estimat.
După semnarea contractului firma câștigătoare va avea la dispoziție 3 luni pentru activitățile de proiectare și 8 luni pentru execuția lucrărilor de construcție a celor nouă obiecte. Pentru serviciile de proiectare, SC Construcții SA are trei subcontractanți (SC Consitrans SRL, SC Elecktra Invest SRL și SC Protelco SA).
Astfel, anul viitor vor fi proiectate și construite clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103C, drumurile tehnologice interioare, împrejmuirile și porțile, rețelele interioare în aeroport și platforma antisuflu, a anunțat președintele Consiliului JUdețean Brașov, Adrian Veștea.stadion municipal lucrari sibiu 17SC Construcții SA, sunt cei care efectuează lucrările de la stadionul Municipal din Sibiu, lucrări care trebuiau finalizate încă din octombrie 2018, dar al căror termen a fost amânat pentru martie 2019.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    daca pot !!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.