FOTO Surpriză pentru călători – acorduri de pian în Aeroportul Sibiu

0 712

În pragul sărbătorilor de iarnă, acorduri frumoase de pian au răsunat în terminalul aeroportului din Sibiu, fiind o adevărată încântare pentru toți cei prezenți la acest moment special.

Timp de mai bine de o oră, Sara, o tânără talentată din Cisnădie, în vârstă de 13 ani, a susținut un recital de pian și a impresionat pe toți cei prezenți prin programul său, care i-a pus în valoare nu doar calitățile tehnice, ci şi versatilitatea registrelor şi paradigmelor stilistice abordate.

Sara, considerată, pe bună dreptate, un copil minune, este un tânără abia ieșită din copilărie, al cărei talent este ghidat sub îndrumarea profesorului şi mentorului său, doamna Rodica Marcovici, pe care se cuvine s-o felicităm. „Sara studiază zilnic, cu pasiune, pianul. Prin talentul și devotamentul său, pianul a devenit o pasiune pentru ea și sunt convinsă că se va transforma într-o meserie de suflet, toată viața ei.”, a mărturisit doamna Rodica Marcovici la finalul momentului muzical.

Foto comunicat AIS 1

Prin astfel de acțiuni, Aeroportul Internațional Sibiu își propune să se alăture celor care susțin accesul tinerilor la educația artistică și culturală. Încercăm permanent să identificăm noi oportunități de a transforma spațiul aeroportului şi de a aduce cultura, muzica şi arta mai aproape de pasagerii noștri prin crearea unui climat spiritual şi artistic menit să desăvârșească experiența pasagerilor noștri.
Inițiativei Aeroportului Internațional Sibiu s-a alăturat și Lagardère Travel Retail România, colaborator al aeroportului, prezent în zona de retail și foodservice a terminalului de pasageri. Echipa Lagardère Travel Retail România, prin intermediul Asociației Culturale Play din Sibiu, a venit în întâmpinarea tinerei pianiste de mare talent, prin sprijinul acordat în vederea continuării studiilor sale.

Aeroportul Internațional Sibiu, cu susținerea Consiliului Județean Sibiu, își dorește ca fiecare acțiune şi moment creat şi adus în spațiul aeroportului să surprindă în mod plăcut pasagerii și să aducă un strop de emoție şi culoare acestui loc al călătoriei în esență şi să (re)deschidă orizonturi spirituale pentru fiecare dintre cei care ne trag pragul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.