fc hermannstadt foto

Echipa lui Vasile Miruță a învins cu 1-0 pe Viitorul Constanța în meciul jucat sâmbătă după amiază la Cluj Napoca. Fc Hermannstadt termină anul pe șapte, peste Gaz Metan Mediaș.

Victorie extraordinar de prețioasă pentru Sibiu. Băieții lui ’’Tati’’ au reușit un nou succes de răsunet, după ce runda trecută a învins fără drept de apel la Mediaș. Dumitriu a marcat singurul gol al meciului cu Viitorul (video – aici), dar oaspeții au avut o ocazie uriașă în repriza a II-a prin Achim, când acesta a trimis în bară în minutul 76.
S-a terminat 1-0 și FC Hermannstadt termină anul pe locul șapte, cu 28 de puncte, Sibiul fiind la doar trei puncte de locurile de play off.Screen Shot 2018 12 22 at 15.30.34

Miriuță exultă
Antrenorul Sibiului a fost în culmea fericirii la finele partidei de sâmbătă. Miriuță spune însă că Hermannstadt nu se gândește la play off. ’’Avem un program infernal în primele jocuri de anul viitor. Nu ne gândim la play off. Suntem nou promovată. (…) Vor pleca 3-4 jucători și vor veni alții în locul lor. Nu sunt schimbări mari pentru că nucleul echipei este foarte bun. Avem acorduri verbale cu trei jucători care o să vină la Sibiu. (…) Noi jucăm în deplasare tot timpul. Sunt atât de mândru de jucătorii mei. M-au făcut să mă simt din nou ca un antrenor’’, a spus tehnicianul Vasile Miriuță după meci.

Hagi dezamăgit profund
Antrenorul Viitorului a declarat după meci că e dezamăgit de rezultatul final. ’’Din păcate nu am mai fost proaspeți și limpezi la minte. (..) Bine că a venit pauza competițională. Am terminat cum nu trebuie anul. Sunt dezamăgit..’’, a spus după meci și Gică Hagi.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.