Cinci cutremure în Serbia în apropiere de România – Unde s-au resimțit

0 725

Nu mai puțin de cinci seisme au avut loc duminică dimineață în Serbia, acestea fiind resimțite în zona de Vest a României, în special în județul Timiș.

Institutul Național pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat, duminică dimineața, că un cutremur cu magnitudinea 3,7 s-a produs la ora 08:56, în județul Timiș, la o adâncime de 30 kilometri. Ulterior, informația a fost retractată, fiind anunțate de fapt cinci seisme, dar în Serbia.
Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat, duminică dimineața, că un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter s-a produs, la ora locală 08.56, în judeţul Timiș, la adâncimea de 30 de kilometri.
O oră mai târziu însă, instituția a retractat informația de pe site, anunțând de fapt cinci seisme care au avut loc duminică dimineața în Serbia, cu magnitudini între 2,1 și 4,4 pe scara Richter, la adâncimi de 3 și 5 kilometri.
Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...