Starea drumurilor județene din Sibiu – Copaci rupți pe drumul spre Păltiniș

3.037

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu vă informează că la această oră (19.30) pe raza Județului Sibiu nu există drumuri blocate din cauza zăpezii. În zonele montane ninge și se anunță în continuare ninsori.

Societatea este pregătită să acționeze cu 67 utilaje cu lamă și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).
În jurul orei 17.30 pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș în urma ninsorilor și a visolului puternic câțiva copaci s-au rupt si au blocat sensul de urcare spre Păltiniș. La această oră sensul de urcare spre Păltiniș este deblocat. Drumul este practicabil în condiții de iarnă (ninge abundent, viscol, carosabil acoperit cu zăpadă). Vă informăm că pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș se acționează cu 4 utilaje cu lamă si material antiderapant. Utilajele vor interveni în caz de necesitate și în cursul nopții.
„Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător. În perioada activității comandamentului de deszăpezire numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”)’’, spun cei de la Drumuri și Poduri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.