S-a deschis cel mai mare patinoar din zona Sibiului – În parcare la Shopping City Sibiu

0 2.337

Sibienii pot să meargă să patineze pe un patinoar care are peste 800 de metri pătrați, în parcarea Shopping City Sibiu, lângă KFC.

Dacă sunteți în căutarea unui patinoar pe care să puteți aluneca în voie și să nu fiți înghesuit, atunci alegerea cea mai potrivită este cu siguranță cel amenajat în parcarea Shopping City Sibiu. Noul patinoar deschis zilele trecute, are o suprafață de peste 800 de metri pătrați și este la dispoziția iubitorilor sporturilor de iarnă.
”Patinoarul se prezintă în condiții foarte bune și este unul cu o suprafață generoasă. Programul de funcționare al acestuia este zilnic de la 10.00 la 22.00”, spun cei care îl administrează.patinoar selimbarPrețul pentru intrare este de 10 lei pentru o tură de nouăzeci de minute. Dacă nu aveți patine, puteți să închiriați unele de la fața locului pentru 10 lei/perechea. Doritorii au la dispoziție și un container special amenajat în care se pot schimba. Patinoarul va fi deschis până la finele sezonului rece, așa că vă puteți bucura toată iarna aceasta de serviciile sale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.