centru sibiu

Un cuplu ar trebui să scoată din buzunare destui bani dacă vrea să se cazeze la Sibiu, în noaptea dintre ani. Prețurile cazărilor au „bubuit” din nou, astfel că, pentru trei nopți, din 30 decembrie până în 2 ianuarie, ați putea plăti până la 7.400 de lei, echivalentul a 1.588 de euro.

Potrivit prețurile afișate pe booking.com, cazarea cea mai ieftină pentru un sejur de 3 zile, care să cuprindă și noaptea dintre ani, în inima Transilvaniei, chiar în centrul Sibiului, la Hostel PanGeea, costă 32, respectiv 35 de euro, iar asta la un hostel, unde turiștii pot alege dacă vor dormi într-o cameră cu 8 paturi, respectiv 6 paturi.

Dacă totuși turiștii vor să se cazeze la un hotel, cum ar fi Pamira, trebuie să renunțe la aproximativ 116 euro, adică 540 de lei. Trebuie menționat faptul că, în această perioadă, camerele se închiriază „pe bandă”, în acest moment nemaifiind foarte multe spații de cazare la prețuri mici.

În schimb, pentru cei mai pretențioși, prețurile urcă considerabil. Pentru trei nopți de cazare, în aceeași perioadă mai sus menționată, clienții vor plăti nici mai mult, nici mai puțin de 1590 de euro. Este vorba despre vila Munteniei, care are o capacitate de opt persoane, care încă mai poate fi închiriată, la momentul redactării acestei știri, pe booking.com.

Prețurile nu sunt cu mult diferite însă față de marile orașe ale Europei. De exemplu, în Viena, cu aceeași bani ne putem caza și putem lua și micul dejun. Cele mai scumpe sunt o cameră de hotel pentru un cuplu, unde prețul ajunge la 1.367 de euro, iar o vilă cu trei dormitoare poate fi închiriată cu aproximativ 2.000 de euro.

Comentariul meu

Lasă un răspuns