Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Copiii din Boarta, cadouri din Madrid – Au primit haine, dulciuri și jucării

522

Parohia Ortodoxă Română „Sf. Prooroc Zaharia şi Dreapta Elisabeta” Boadilla del Monte şi Brunete, Madrid, la iniţiativa preotului paroh Flavius Sava, a desfăşurat Campania ,,Ajută-l pe Moş Crăciun” 2018, ediţia a II-a, campanie la care au răspuns pozitiv mai mulţi credincioşi din cadrul comunităţii de Madrid.

46 de copii din Parohia Boarta, cu filia Ştenia, judeţul Sibiu și Parohia Boholţ, cu filia Calbor, judeţul Braşov au primit în dar din partea credincioşilor din Madrid rechizite, hăinuţe, încălţăminte, dulciuri şi jucării.

„Crăciunul este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui. Am alergat întreg anul să muncim, să ne realizăm. Crăciunul sau Nașterea Domnului este momentul de bucurie, pace, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este şi momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiaşi din jurul nostru. Noi, doar împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor şi speranţă celor aflaţi în nevoie. Mulţumim colaboratorilor din cadrul acestei campanii, preotul paroh Ioan Paroş de la Parohia Ortodoxă Boholţ și filia Calbor, precum și preotului paroh George Ghincea de la Parohia Boarta, cu filia Ştenia. Bunul Dumnezeu să le răsplătească truda”, a spus pr. Flavius Sava.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...