fc hermannstadt sibiu

Președintele lui FC Hermannstadt a anunțat vineri într-o conferință de presă, că FC Hermannstadt va renunța la serviciile a cel puțin patru jucători, iar alți cinci vor fi împrumutați la alte cluburi. Printre aceștia ultimii s-ar putea număra și Bogdan Rusu.

Teodor Birț a explicat vineri că până la reunirea oficială a echipei, programată pentru șapte ianuarie, se va ști clar ce jucători noi vin și care sunt cei ce vor părăsi gruparea pregătită de Miriuță. Curtean este unul dintre jucătorii la care se reunță definitiv. Este posibil ca și Bogdan Rusu să plece sub formă de împrumut la alte echipă. ”Vor fi 3-4 jucători noi, dintre care unul va fi atacant. Nu este român, asta pot să vă spun. Legat de plecări, în total vor fi nouă fotbaliști pe care Miriuță nu se mai bazează”, a spus Birț.
Acesta a vorbit și de surprize plăcute și neplăcute în 2018, în ceea ce privește randamentul jucătorilor. ”Dumitriu este de departe o surpriză plăcută. Petrescu de asemenea a confirmat. De fapt tot scheletul acesta de bază al echipei de când a venit Miruță, a confirmat. La dezamăgiri, așa ca și opinie personală, am avut așteptări mari de la Bogdan Rusu, mai ales că a fost golgeterul echipei în liga a II-a”, a spus oficialul sibian.

Vedeți mai sus înregistrarea conferinței de presă de vineri

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.