VIDEO – FC Hermannstadt vrea să scape de nouă jucători în această iarnă

0 1.618

Președintele lui FC Hermannstadt a anunțat vineri într-o conferință de presă, că FC Hermannstadt va renunța la serviciile a cel puțin patru jucători, iar alți cinci vor fi împrumutați la alte cluburi. Printre aceștia ultimii s-ar putea număra și Bogdan Rusu.

Teodor Birț a explicat vineri că până la reunirea oficială a echipei, programată pentru șapte ianuarie, se va ști clar ce jucători noi vin și care sunt cei ce vor părăsi gruparea pregătită de Miriuță. Curtean este unul dintre jucătorii la care se reunță definitiv. Este posibil ca și Bogdan Rusu să plece sub formă de împrumut la alte echipă. ”Vor fi 3-4 jucători noi, dintre care unul va fi atacant. Nu este român, asta pot să vă spun. Legat de plecări, în total vor fi nouă fotbaliști pe care Miriuță nu se mai bazează”, a spus Birț.
Acesta a vorbit și de surprize plăcute și neplăcute în 2018, în ceea ce privește randamentul jucătorilor. ”Dumitriu este de departe o surpriză plăcută. Petrescu de asemenea a confirmat. De fapt tot scheletul acesta de bază al echipei de când a venit Miruță, a confirmat. La dezamăgiri, așa ca și opinie personală, am avut așteptări mari de la Bogdan Rusu, mai ales că a fost golgeterul echipei în liga a II-a”, a spus oficialul sibian.

Conferință de presă FC Hermannstadt – Președintele Teodor Birț despre anul 2018. Detalii pe www.oradesibiu.ro www.oradeselimbar.ro si www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 28 decembrie 2018

Vedeți mai sus înregistrarea conferinței de presă de vineri

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...