Revelion la Sibiu și Păltiniș. Concerte și petreceri în aer liber

0 3.311

Pentru noaptea dintre ani este cam târziu acum să mai găsiți un loc liber în cluburi sau restaurante. Dar, există cel puțin două alternative în Sibiu unde locurile sunt încă ”neocupate”- Piața Mare și Păltiniș.

Dacă alegeți să petreceți Revelionul în centrul Sibiului, ar fi bine să ajungeți în jurul orei 22, când va începe concertul celor de la The Noise. Lor le va urma Riff, una din cele mai iubite formații din România. Trecerea în 2019 se va face cu Ștefan Bănică Jr pe scenă, iar apoi vor urma 15 minte de foc de artificii. Apoi, olandezii de la BZN vor face cu siguranță mega atmosferă.

Toată ”distracția” de Revelion de la Sibiu costă 900.000 de lei.

O alternativă pentru noaptea de Revelion este Arena Platoș. Din 31 decembrie până în 2 ianuarie aici va avea loc evenimentul Miazănoapte Winter Festival. Vor fi trei zile cu muzică non-stop pentru toate gusturile. Nu veți îngheța de frig deoarece concertele vor avea loc în corturi încălzite, dar vor fi totuși organizate petreceri și în aer liber. Bilete se mai găsesc, dar trebuie să vă grăbiți pentru că se vor vinde toate…

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...