iohannis dancila
Foto arhivă

Primul Ministru Viorica Dăncilă a declarat duminică seară că nu ştie dacă ar semna o cerere de acuzare a preşedintelui de înaltă trădare, amintind că a trecut printr-o astfel de experienţă, şi a apreciat că este necesară o analiză.

Ea a remarcat că anumite lucruri pe care le-a făcut preşedintele nu sunt lucruri bune pentru România şi a făcut referire la faptul că atât de mult timp nu am avut doi miniştri pe două domenii importante. Viorica Dăncilă a apreciat că un preşedinte trebuie să facă tot ce este bine pentru ţara lui.
“Faptul că atâta timp nu am avut doi miniștri pe două posturi foarte importante, știind că trebuie să preluăm președinția Consiliului UE, nu cred că a fost benefic. Un președinte trebuie să facă ce este bine pentru țara lui. (…) Nu știu dacă aș semna, pentru că eu însămi am avut o acuzație de înaltă trădare pe o relație cu un partener strategic, Israel. Știu cât de neplăcut a fost să explic partenerilor strategici.
Trebuie să facem o analiză, să vedem ce e în interesele României din acțiunile președintelui, ce nu e în interesul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3.
De asemenea, răspunzând unei întrebări, ea a spus că nu îl consideră pe preşedintele Iohannis un adversar politic. Sursa: News.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu