foto revelion piata mare

Piaţa Mare s-a dovedit neîncăpătoare în noaptea de Revelion, când mii de sibieni şi turişti au cântat şi dansat în centrul oraşului.

Pe scenă au urcat The Noise, Riff, Ştefan Bănică & Band şi trupa olandeză BZN, într-o petrecere în aer liber, care a costat 900.000 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Alexandra Cheşcu. Distracţia a început la ora 22,00, cu concertul sibienilor de la The Noise şi Riff. Pe urmă, pe scenă a urcat Ştefan Bănică Junior & Band. Noul an a început în Piaţa Mare cu un foc de artificii, după care au concertat olandezii de la BZN. Unii sibieni au preferat să intre în noul an, patinând în Piaţa Mare în timp ce au avut loc concertele.

Bănică, jumătate de milion de euro din concerte
Anul 2018 a fost un an profitabil pentru mulţi dintre cântăreţii români. Într-un top întocmit de libertatea.ro, artistul care a reuşit să se claseze în fruntea clasamentului a înregistrat câştiguri de jumătate de milion de euro din concerte. Astfel, în topul celor mai bine plătiţi cântăreţi români, în anul 2018, pe prima poziţie se clasează Ştefan Bănică Jr., care a adunat din concerte 500.000 de euro. Numai în ultimele două luni ale anului trecut, cel mai actor dintre soliști a câștigat 200.000 euro, totalul pe 2018 urcând jumătate de milion de euro! În noiembrie, Bănică a plecat pentru prima oară în Canada, pentru patru concerte, iar în decembrie a umplut Sala Palatului din București tot de patru ori, dar și Sala Polivalentă din ClujNapoca! Juratul de la „X Factor”, care a mai cântat de Ziua națională la Timișoara, în fața a zeci de mii de oameni, a încheiat anul cu un bănos concert în Israel, susținut pe 30 decembrie, apoi, de Revelion, a fost în centrul Sibiului.

YouTube video

Bănică revine pe 31 ianuarie la Sibiu
Cel care a încântat publicul la trecerea în noul an, Ştefan Bănică Jr. va reveni la Sibiu pe 31 ianuarie, dar ca actor. Acesta va juca pe scena de la Centrul Cultural „Ion Besoiu” în 31 ianuarie, de la ora 20.00, în spectacolul „Jake şi femeile lui”. Acest spectacol era programat să aibă loc chiar înainte de Revelion, dar a fost reprogramat, potrivit paginii de facebook a celor de la „Ion Besoiu”. „Deoarece agenda actorilor este foarte încărcată și ne este extrem de greu să sincronizăm disponibilitatea sălilor cu disponibilitatea acestora, a intervenit o mică schimbare. Spectacolul Jake și femeile lui din Sibiu va fi reprogramat pentru data de 31 ianuarie, de la aceeași oră (20:00) și la aceeași locație (Centrul Cultural Ion Besoiu)”, se arată în anunţul celor de la fosta Casă de Cultură a Sindicatelor. „Jake şi femeile lui” de la Teatrul Metropolis este recomandat drept o comedie. Nicidecum una spumoasă. Nu promite hohote de râs. Şi bine face. Este o comedie unde există şanse să plângi. Şi să te iei în serios. Şi să simţi măcăr puţin. Şi să te bucuri la teatru altfel decât zgomotos şi expansiv: sensibil-reflexiv, cu un râs sincer şi o emoţie asemenea.” Bănică va juca rolul unui scriitor nebun care vorbeşte cu femeile din capul lui.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu