Cum au pierdut sibienii „ocazia” de a avea autostradă până la Sibiu din cauza președintelui Iohannis

2 8.046

Propus la Ministerul Transporturilor și refuzat de președintele Klaus Iohannis, Mircea Drăghici – foto – a reacționat pe Facebook susținând că, dacă ar fi fost numit, ar fi făcut autostrada până la Sibiu.

VEZI SI: Gogomănia zilei plus cinci știri importante din prima vineri a anului

”Păcat, domnule Președinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie! Dumneavoastră ați fi dat un semn de normalitate și ați fi arătat că doriți să colaborați, iar eu aș fi putut demonstra că sunt un bun partener în proiectele pentru țară.

Din păcate, ați ales altceva! Ați ales să refuzați, fără nicio rațiune, fără nicio logică, fără să faceți o analiză! E păcat, domnule Președinte Iohannis, să veniți după atât timp să spuneți că echipa dumneavoastră nu a terminat analiza asupra numirilor. Dacă nu ați terminat analiza asupra numirilor, cum ați putut refuza?!”, a scris Drăghici pe Facebook , după anunțul președintelui că refuză să-i numească pe noii miniștri propuși de PSD, respectiv Lia Olguța Vasilescu la Dezvoltare și Mircea Drăghici la Transporturi.

mircea draghici
Mircea Drăghici

 

”Îmi permit să vă spun însă, unde ați greșit prin acest refuz. Ambii, și eu, și dumneavoastră, eram cei mai îndreptățiți aleși să unim Piteștiul de Sibiu printr-o autostradă! De asemenea, Olguța Vasilescu și cu mine am fi fost cei mai îndreptățiți aleși să unim Piteștiul de Craiova printr-o autostradă, amândoi din pozițiile de ministru pentru care am fost propuși. Și, domnule Președinte Iohannis, amândoi, și eu, și dumneavoastră, eram exact persoanele potrivite așa încât unul să ceară spre aprobarea CSAT o strategie de diminuare a vulnerabilității naționale în infrastructura rutieră și de transport la care am lucrat, iar celălalt sa o pună pe ordinea de zi spre aprobare. Sunt convins că puteam astfel debloca cu celeritate investițiile și achizițiile publice…Și dacă am terminat cu oportunitatea, să vorbim și despre legalitate. Probabil că o să motivați că sunt un penal de rang înalt, așa cum tot spuneți și despre ceilalți colegi din PSD și așa cum s-au străduit procurori de pe lângă ÎCCJ să demonstreze pe repede-înainte în această perioadă. Așa cum ați arătat prin acțiunile și declarațiile din ultimul timp, domnule Președinte, nu binele României și proiectele pentru țară sunt prioritatea dumneavoastră. Ci, așa cum v-ați și început declarația de astăzi, interesul dumneavoastră este pur politic și electoral. Iar românii vor vedea cum sacrificați progresul țării pentru miza personală a unui nou mandat”, a scris Mircea Drăghici.

Păcat, domnule Președinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie! Dumneavoastră ați fi dat un semn de…

Publicată de Mircea Draghici pe Vineri, 4 ianuarie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
 1. Popescu Tiberiu scrie

  :))))))))))))) Când vrei să pari nepărtinitor scrii argumentaţia ambilor, ori măcar scrii DE CE nu l-o acceptat sasul, care-i trecutul de ciorditor al lui Drăghici, pe când forţa primarii să dea contractele doar firmei lui, un mizilic de 1 milion de euroi.

 2. Moldoveanu scrie

  Sibienii au pierdut ocazia de a avea autostradă? Așa sugerează titlul.
  Dar noi avem autostradă, doar că ea merge spre vest.
  Am observat în exprimarea majorității reporterilor că de multe ori fac referire la centura Sibiului.
  Acea șosea nu este centură, ea este o autostrada, reglementată și definită ca fiind autostradă, faptul că sibienii circulă pe autostradă dintr-un cartier în altul, nu transformă regimul unui drum din autostradă în centură ocolitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...