Gerul Bobotezei – Cât de frig va fi în weekend

0 490

Vremea rece cuprinde toată România. Meteorologii au anunțat ninsori și ger cumplit în mai toate zonele țării. La Sibiu, minimele vor atinge și minus 16 grade.

Potrivit meteorologilor, în centrul, vestul și nordul țării vor mai veni câțiva fulgi de zăpadă, iar vântul va sufla mai tare în zone montane, în est și în sud—est.

În nordul Transilvaniei mai sunt ceva condiţii de fulguială, dar se arată un pic şi soarele. Vom avea însă o zi extrem de rece, cu maxime de minus 5, minus 4 grade. La noapte va fi ger pe zone vaste. La Sibiu va fi greu de suportat, unde la noapte se vor atinge şi MINUS 16 grade. Norii vor fi numeroşi; mai vin ceva ninsori slabe, iar la munte vântul sufla tare, în special în zonele de creastă.

Sâmbătă și duminică se mai încălzește puțin și vor avea, în timpul zilei, minus 3 grade. Însă noaptea va fi din nou ger și vom avea -10 grade.
Sambata avem vreme geroasă în mare parte din zona montană. Apar şi ninsorile: ziua în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea şi în celelalte masive. Şi vântul va viscoli ninsoarea, în special pe creşte. Şi duminică o să fie foarte frig; va ninge aproape peste tot, iar viscolul va continua, mai cu seamă la altitudini mari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.