VIDEO FOTO Stadiul lucrărilor la primul Mall din Sibiu. Știm când va fi gata

0 8.941

Festival Centrum va fi gata în acest an. Deși s-a vehiculat că primul Mall de pe teritoriul Municipiului Sibiu va fi gata în primăvara lui 2019, surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu că cel mai probabil inaugurarea va fi în luna noiembrie a acestui an.

Liniște și pace pe șantierul de la mall-ul de lângă podul Gării. Cel mai probabil lucrul se va relua de luni, 7 ianuarie. Actualmente se poate observa că s-au turnat structurile pentru parcările subterane și primele nivele ale clădirii principale.Lucrari Mall nou Sibiu 4De altfel firma angajată de NEPI lucrează deja de zor încă din toamna anului trecut, la amenajarea primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Festival Centrum amplasat lângă podul Gării, trebuie să fie gata în primăvara lui 2019, dar surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu că centrul comercial nu va fi deschis mai devreme de luna noiembrie. mall 2Autorizația de construcție emisă este oricum valabilă până la 1 august 2020.Lucrari Mall nou Sibiu 9Peste 160 de spații comerciale vor fi deschise aici.Lucrari Mall nou Sibiu 8Grupul Nepi lucrează de zor la ceea ce se anunță a fi cel mai frumos Mall din portofoliul său. Lucrari Mall nou Sibiu 7Cu un design inspirat parcă din centrele comerciale americane din anii ’50 – ’60, mall-ul va avea o suprafață de 42.000 mp închiriabili și va găzdui peste 160 de spații comerciale, anunță uct-media.com. Lucrari Mall nou Sibiu 6Ancora principală va fi un hypermarket Kaufland (cu spațiu de vânzare de 2.500 mp), iar multiplexul va fi operat de către Cinegold.Lucrari Mall nou Sibiu 5CITEȘTE ȘI: FOTO Noi imagini cu primul Mall din Sibiu. Multiplex-ul îl face Cinegold – Nu lipsesc Tommy Hilfiger și US PoloLucrari Mall nou Sibiu 3Acesta va avea 9 săli, printre care una 4D și o sală de VR – prima din Romania. Lucrari Mall nou Sibiu 2Spațiile de parcare vor fi amenajate în cele doua subsoluri și pe acoperiș. Investiția depășește 70.000.000 de euro.Lucrari Mall nou Sibiu 1 Lucrari Mall nou Sibiu 10Vezi AICI lista cu brand-urile ce vor deschide magazine la Festival Centrum.

video

Trei mall-uri noi în țară

Dezvoltatorii imobiliari au în plan să pună pe harta mallurilor din România încă 250.000 mp până la sfârşitul lui 2019. Doar trei proiecte complet noi ar trebui să fie gata anul acesta, la Sibiu, la Târgu Mureş şi la Baloteşti (judeţul Ilfov), aceasta din urmă fiind singura localitate de mici dimensiuni în care se livrează un proiect comercial în 2019. „Aproape 60% din spaţiile moderne de retail programate spre livrare în 2019 reprezintă extensii ale centrelor existente şi, cu excepţia a două extinderi, totalizând 22.500 de metri pătraţi – Veranda Mall şi Colosseum Retail Park, investiţiile merg în oraşe secundare şi terţiare”, spune Mariana Stamate, head of property management în cadrul companiei de consultanţă imobiliară JLL România.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...