VIDEO Teodor Birț despre diferența dintre Pelici și Miriuță – ”Tati” e în avantaj

0 1.979

Președintele lui FC Hermannstadt a vorbit pentru prima dată public despre momentul în care oficialii clubului au luat decizia de a-l înlocui pe Alexandru Pelici cu Vasile Miriuță, la conducerea tehnică a echipei sibiene.

Birț consideră că venirea lui Miriuță a creat un ”șoc pozitiv”, a reușit să le dea jucătorilor ”răutatea pozitivă” de care aveau nevoi. ”Miriuță a venit cu un plus, a fost acel șoc pozitiv la echipă. Au apărut și rezultatele. Pe de o parte, era de așteptat, noi fiind o echipă nou-promovată, cu jucători care n-au evoluat până acum în Liga 1. Adaptarea la cerințele primului eșalon a fost destul de dificilă, n-a fost simplu. În plus, adversarii pe care-i întâlnim sunt cu totul alții, se joacă alt fotbal în Liga 1, diferit de cel de la Liga 2. Nu e ușor! (…) Vasile Miriuță a reușit să le dea jucătorilor acea răutate pozitivă de care aveau nevoie. Nu sunt eu mare specialist în fotbal, dar din ce văd, din ce mi se mai spune, echipa verticalizează mult, nu mai joacă… în spate. Nu se mai joacă cu portarul, este un joc mai simplu, dar care este foarte bun atât timp când apar rezultatele”, a mai spus Birț.

Conferință de presă FC Hermannstadt – Președintele Teodor Birț despre anul 2018. Detalii pe www.oradesibiu.ro www.oradeselimbar.ro si www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 28 decembrie 2018

Vedeți mai sus toate declarațiile lui Birț în conferința de presă de la finele anului trecut.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.