hardy csu sibiu foto adrian bugariu
FOTO - CSU Sibiu / Adrian Bugariu

Sâmbătă, de la ora 18:00, în direct pe DigiSport 2, elevii lui Dan Fleșeriu vor da piept cu CSA Steaua București. Tamulis a revenit în lotul lui CSU după problemele medicale avute la finele anului trecut.

Gruparea lui Dan Fleșeriu mai are de disputat două partide din sezonul regulat, ambele în deplasare. Baschetbaliștii sibieni au plecat optimiști la București, dornici să facă un meci bun astăzi în confruntarea cu CSA Steaua București.Adversarii noștri au câștigat trei meciuri până acum, două dintre ele împotriva lui U BT Cluj Napoca și CSM CSU Oradea iar partida se anunță a fi una extrem de disputată. Un rezultat pozitiv pentru gazde ar crește șansele de accedere în TOP 6, astfel că misiunea galben-albaștrilor nu va fi una ușoară. În același timp, BC CSU Sibiu are de apărat un record de 7 victorii consecutive și își dorește un debut cu dreptul în noul an.
Înaintea acestui duel, Dan Fleșeriu a declarat: ”Jucăm pe terenul celor de la CSA Steaua, în primul meci din acest an, în formulă completă. Sperăm să reușim să facem același tip de apărare pe care l-am făcut la Sibiu și să îi ținem la cât mai puține puncte marcate. Cunoaștem faptul că steliștii își joacă ultima șansă de a rămâne în Top 6 și cu siguranță ne așteaptă un meci foarte dificil.”
După meciul de sâmbătă BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare etapa viitoare, la U BT Cluj, sâmbătă, 12 ianuarie, de la 17:30.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu