csu sibiu echipa
FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Matusoiu

CSU Sibiu a învins sâmbătă seară în primul meci al anului, disputat pe terenul celor de la Steaua, cu scorul de 75-71 (18-19, 18-10, 17-25, 22-17). În etapa următoare, CSU se deplasează la Cluj, acolo unde va juca ultima partidă a sezonului regulat, înaintea confruntărilor din TOP 6.

Baschetbaliștii sibieni plecaseră în capitală conștienți că misiunea lor nu va fi ușoară, asta după ce gazdele aveau să își joace ultima șansă de a accede în TOP 6. Setea de victorie a Stelei s-a văzut în determinarea jucătorilor care nicio secundă nu a arătat ca o echipă ușor de învins. Au început bine primele zece minute ale meciului, iar galben-albaștrii au reușit abia în sfertul secund să treacă la conducere. Sfertul al treilea a fost presărat de multe greșeli ale echipei noastre, iar CSA Steaua și-a adjudecat sfertul, trecând din nou la conducere înaintea sfertului decisiv. Finalul însă a aparținut echipei noastre iar partida a fost câștigată de BC CSU Sibiu la 4 puncte.
”A fost un meci în care noi am făcut greșeala să ne desconsiderăm adversarul, să luăm mai ușor lucrurile din punctul de vedere al concentrării la aruncările libere și la cele trei puncte, iar dovadă stau procentajele slabe. Un meci care pentru noi era un test important, pentru a vedea dacă putem să câștigăm și când jucăm mai slab. Știam că după atâtea meciuri bune va veni și o cădere, este oarecum normal, dar bine că am reușit să câștigăm pe final”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, la finalul partidei.
Cei mai buni jucători ai BC CSU Sibiu au fost: Kevin Hardy -14puncte și 9 recuperări, Monyea Pratt 13puncte și 9 recuperări, Justast Tamulis și Isaiah Philmore câte 12puncte, Chris Cooper 8 puncte și 11 recuperări, Mirel Dragoste 8puncte, Randal Falker 8puncte și 7 recuperări.
Etapa viitoare CSU Sibiu va juca tot în deplasare etapa viitoare, la U BT Cluj, sâmbătă, 12 ianuarie, de la 17:30.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu