accident 5 ianuarie 2019 fantanita

Vineri noapte doi tineri din Vrancea au murit în urma unui accident produs pe hula Bradului, în apropiere de Fântânița Haiducului. Cei doi aveau 26 și 28 de ani. Pe paginile lor de Facebook curg mesajele de condoleanțe. Unul dintre tineri avea trei copii, scrie monitoruldevrancea.ro

AFLĂ DE AICI CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL ȘI VEZI IMAGINI ȘI FOTO DE ACOLO

Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe facebook, după ce doi tineri, din Bordești, au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN1, în Sibiu. Potrivit cunoscuților celor doi, unul dintre tinerii morți avea trei copii, dintre care unul cu probleme.

„Băiatul lui mama, puiu lui mama, ai lăsat pe Andreea singurică cu copilașii… Cum te-ai îndurat doamne?“, este mesajul postat de socra unuia dintre tinerii morți.

„Dumnezeu să îi ierte !! Unul din ei a lăsat 3 copii în urmă, dintre care unul este cu probleme“, este un alt mesaj. „Dumnezeu să-i odihneasca în pace. Unul dintre ei mi-a fost coleg în liceu, un băiat cu bun simț, respectuos și o persoană cu un suflet imens. Păcat că Dumnezeu te-a ales pe tine Cătălin Modreanu, dar acolo sus el a avut nevoie de o persoană cu caracter și suflet ca al tău. Sincere condoleanțe familiei tale, pe care o cunosc de când eram în liceu și le doresc să aibă multă putere pentru a trece peste acest gol lăsat în sufletele lor. Dumnezeu să te ierte coleg drag. Vei rămâne în amintirea mea pentru tot restul zilelor“, este un alt mesaj.

„Dumnezeu să îi ierte zona aceia este cea mai periculoasă sunt numai curbe“, scrie un alt prieten.

Comentariul meu

Lasă un răspuns