Cum s-a deszăpezit duminică noaptea și luni la Sibiu

0 1.178

Acțiunile de deszăpezire au continuat și pe parcursul nopții de 6 spre 7 ianuarie, dar și în ziua de 7 ianuarie. În total, 12 utilaje au fost pe străzi, dintre care două în Păltiniș.

Astfel, duminică noaptea au acționat în oraș 10 utilaje de deszăpezire și încă 2 în stațiunea Păltiniș. Acestea au împrăștiat în 12 ore peste 300 de tone de sare și 30 de tone de antiderapant lichid. S-a intervenit cu precădere pe străzile din prioritatea 1 și s-a acționat și pe străzile din prioritatea 2. De asemenea, au intervenit manual pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor și pasajelor un număr de 8 echipe de muncitori.

Pe parcursul zilei de 7 ianuarie s-a asigurat starea străzilor din prioritatea 1 și s-a continuat cu deszăpezirea străzilor din prioritatea 2, în prezent curățate în proporție de 80%. De asemenea, 70% dintre străzile din prioritatea 3 au fost curățate până la această oră.

Inspectorii Serviciului Salubrizare verifică în teren acțiunile de deszăpezire și dispun acțiuni punctuale acolo unde este necesar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.