Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibiu – Polul Frigului noaptea trecută din toată Transilvania

6.098

Noaptea de luni spre marți a fost cea mai friguroasă din această iarnă. La Sibiu meteorologii au numărat multe grade sub minus, la noi fiind cel mai frig din Transilvania.

Minus 23 de grade s-au înregistrat în noaptea de luni spre marți la Sibiu. A fost extrem de frig, mult sub normele perioadei. Temperatura a făcut ca la Sibiu să fie cel mai frig din toată Transilvania. Și la celelalte stații ale meteorologilor sibieni s-au înregistrat -19 grade la Dumbrăveni și Boița.

Veștile însă sunt ceva mai bune începând cu noaptea de marți spre miercuri. Marți, peste zi, temperaturile se vor situa la Sibiu între -7 și -4 grade celsius. La noapte cerul va fi noros, ceea ce înseamnă că nu va mia fi la fel de frig. Temperaturile vor fi între -7 și -10 grade celsius.

De miercuri temperaturile vor intra în normalul perioadei, în unele zone se vor înregistra și câteva grade peste 0, iar noaptea nu vor mai scădea mai mult de -6.
După data de 10 ianuarie la munte va ninge, dar la Sibiu precipitațiile nu vor trece de 5 litri pe metru pătrat, ceea ce înseamnă o ușoară fulguială.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

1 Comentariu
  1. […] Sibiu – Polul Frigului noaptea trecută din toată Transilvania […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...