Ora de Sibiu
Știri in direct

Pachetomatul GLS – cel mai simplu mod de a trimite și a primi colete

1.472

Recepționarea sau expedierea unui colet devine acum mai simplă ca oricând. Aceasta se datorează Pachetomatelor GLS, care pot fi folosite atât de destinatari, cât și de expeditori. Pachetomatele simplifică procesul de predare sau primire a unui colet: nu este nevoie să așteptați curierul, nu depindeți de o oră sau adresă de livrare.

Ce este un Pachetomat?
Pachetomatul este un automat de colete care permite expedierea sau ridicarea coletelor transportate prin intermediul firmei de coletărie GLS Romania.

Cu alte cuvinte, dacă livrarea la domiciliu a comenzii online nu este posibilă, destinatarii pot alege livrarea la un Pachetomat GLS.
Pentru expeditori, Pachetomatul înseamnă predarea flexibilă a coletului către o locație disponibilă non-stop. Un curier GLS va prelua apoi coletul și îl va livra la adresa de destinație aleasă de expeditor.

Începând cu luna septembrie, Pachetomatele au fost amplasate și puse în funcțiune la 10 magazine Carrefour Market din România, anume: Arad, București (3 locații), Bacău, Cluj Napoca, Iași, Ploiești, Satu Mare și Timișoara. Acestea au dimensiuni standard și dispun de 20 de compartimente pentru colete de diferite dimensiuni.

Pachetomatele GLS sunt disponibile și pot fi utilizate 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Cum funcționează?
Predarea și ridicarea unui colet din Pachetomatele GLS este cât se poate de sigură. Pachetomatele sunt robuste și au mai multe niveluri de securitate și supraveghere. Sunt potrivite inclusiv pentru coletele ramburs, pentru că pe fața fiecărui Pachetomat există un ecran tactil și un POS cu ajutorul căruia se poate achita contravaloarea rambursului.

Pentru ca pachetele să ajungă la destinatar în stare bună, expeditorul trebuie să ia în considerare modul de ambalare, dar și dimensiunea acestora. Sunt acceptate colete cu lungimea de maxim 50 de centimetri și greutatea de maxim 30 de kilograme, ambalajul trebuind să fie corespunzător conținutului din interiorul coletului. Toate aceste informații se găsesc pe pagina www.trimitepachet.ro.

Aceeași platformă online se adresează tuturor expeditorilor care doresc să trimită colete prin GLS, atât în țară cât și în Europa. Utilizatorii serviciului trebuie doar să acceseze www.trimitepachet.ro, să completeze datele coletului și să achite transportul, apoi pot preda coletul la un depozit sau un Pachetomat GLS. Doar coletele comandate și pregătite prin trimitepachet.ro pot fi predate la un Pachetomat GLS.

 

Pachetomat GLS Arad Carrefour Market Arad Bulevardul Nicolae Titulescu
Pachetomat GLS Bacău Carrefour Market Bacău Strada Ștefan Cel Mare
Pachetomat GLS București 1 Carrefour Market București Barbu Văcărescu
Pachetomat GLS București 2 Carrefour Market București Drumul Taberei
Pachetomat GLS București 3 Carrefour Market București Postăvarului
Pachetomat GLS Cluj Napoca Carrefour Market Cluj Napoca Calea Florești
Pachetomat GLS Iași Carrefour Market Iași Strada Arcului
Pachetomat GLS Ploiești Carrefour Market Ploiești Gară Vest
Pachetomat GLS Satu Mare Carrefour Market Satu Mare Strada C. S. Anderco
Pachetomat GLS Timișoara Carrefour Market Timișoara Strada Circumvalațiunii

 

GLS România
GLS România este o reprezentantă a General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam). GLS oferă servicii de coletărie de încredere și de înaltă calitate pentru peste 270,000 clienţi, la care se adaugă servicii de logistică și servicii expres. “Lider european în privința calității” este principiul de bază al companiei GLS, sustenabilitatea fiind primordială. Prin companii proprii și prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 41 de țări europene și 7 state din SUA, fiind conectată la celelalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de peste 70 HUB-uri internaționale și peste 1,000 depozite. Prin intermediul rețelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. Aproximativ 18,000 angajaţi gestionează 584 milioane de colete anual. În fiecare zi, aproximativ 30,000 vehicule livrează pentru GLS. În anul financiar 2017/18 GLS a obţinut venituri de 2.9 miliarde euro.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...