fbpx

Ajutor pentru Andreea – ULBS strânge fonduri pentru tratamentul studentei bolnave

0 3.399

Andreea Ioana Floare este studentă în anul I la Universiatatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere, secția Limba și literatură română și Limba și literatură engleză. Ar fi trebuit să fie în anul doi, pentru ca în 2017 a fost admisă pe loc fără taxă, însă o boală i-a întârziat planurile. Acum, Andreea este sprijinită de întreaga comunitate ULBS.

”Viața e un dar ce trebuie prețuit. Fiecare dintre noi merită șansa la o viață frumoasă. Până la 18 ani și 9 luni, viața mea a fost minunată. Zburam printre note muzicale, cântând pe diferite scene, mă bucuram de fiecare clipă ce o primeam de la Dumnezeu. Apoi, într-o zi, aripile mi-au fost frânte. Însă nu m-am oprit. Am dus lupte seculare cu moartea pentru viață și pentru a recupera tot ce am pierdut prin spitale și clinici private din Sibiu, Cluj și București, trecând prin momente cumplite: 11 luni nu mi-am putut folosi mâinile, am fost imobilizată într-un scaun cu rotile, având în această perioadă alături pe părinții mei: mama care a dus o luptă crâncenă pentru vindecarea mea și pe tatăl meu. Astfel, din lupta mea, au apărut două cărți. “Între el și ea” și “Între ea și el”, două cărți prin care se spune povestea vieții mele, lupta cu boala și o minunată poveste de dragoste. Eu continui să lupt. Într-o cursă contra cronometru am ajuns dintr-un spital în altul, primind 8 diagnostice greșite. Într-un final am ajuns în locul potrivit, la un spital privat în Istanbul, Turcia unde am fost pentru diagnosticare în luna august 2018, iar în luna noiembrie am fost pentru teste genetice ce au însumat 10 mii de euro. Acolo îmi voi continua tratamentul, ce din păcate costă extrem de mult. Boala nu poate învinge. Viața trebuie sa continue!”, a spus Andreea Ioana Floare.

Andreea Floare este o învingătoare. A reușit să treacă peste momentele cumplite din viața ei într-un mod incredibil: a început să își scrie povestea. Are deja lansate două cărți, care pot fi achiziționate. CITEȘTE AICI MAI MULTE DESPRE ANDREEA.

Persoanele cu inimă mare o pot ajuta pe Andreea să își continue tratamentul.

Cont lei: RO54INGB0000999907914557

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Cont euro: RO59INGB0000999908061519

Nume Beneficiar: Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei

Banca Beneficiar: ING Bank

Paypal: iulianafloare@gmail.com

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.