Bohemian Rhapsody o îmbogățește pe fosta logodnică a lui Freddie Mercury

0 441

Filmul Bohemian Rhapsody a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film, dar și 600 de milioane de lire sterline din vânzarea biletelor. Ca urmare a acestui fapt fosta logodnică a lui Freddie Mercury va primi o sumă imensă- 40 de milioane de lire sterline. 

Mary Austin l-a cunoscut pe Freddie Mercury pe vremea când avea 19 ani şi era studentă. Logodna celor doi s-a sfârşit atunci când Mercury i-a spus că este homosexual, dar cei doi au râmas surprinzător de apropiaţi pâna la moartea artistului.

După moartea cântăreţului în 1991, acesta i-a lăsat lui Austin jumătate din viitoarele câştiguri. Restul averii a fost împărţită între părinţii artistului şi sora acestuia.

Acţiunile deţinute de Mary Austin au crescut cu 75% după moartea părinţilor lui Mercury. De asemenea, artistul i-a lăsat vila din Londra estimata la 20 de milioane de lire sterline, dar şi marea majoritate din avere, valorată la nouă milioane de lire sterline. Aceasta include o colecţie de artă şi mobilă care a aparţinut regelui Ludovic al XV-lea.

Potrivit unor documente financiare, viitoarele câştiguri ale trupei Queen sunt împârţite la patru persoane. Beneficiarii sunt cei trei membri ai trupei şi Mary Austin, care primeşte în jur de 19% din profituri.

Austin, în vârstă de 67 de ani, nu ţine legătura cu membrii formaţiei şi nu a fost implicată în producţia filmului Bohemian Rhapsody, în care a fost interpretată de actriţa Lucy Boynton.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.