Screen Shot 2019 01 13 at 20.41.36

Noi imagini video de pe camerele video din clubul în care a început scandalul ce a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani din Mediaș, au ajuns în posesia noastră. Se poate vedea cum autorul crimei a amenințat cu cuțitul chiar din club.

Tot scandalul a început în clubul Șerabeva din Mediaș. Acolo a intrat Faghiura Marius Andrei (victima) și cu încă nouă persoane. Au mers direct la masa la care se afla Rusu Marius (criminalul). După nici un minut pe imagini se observă cum lucrurile degenerează și se creează o îmbulzează. Doi dintre scandalagii aruncă cu scaune, dar Rusu Marius scoate un cuțit cu o lamă de aproximativ 10 centimetri și începe să amenințe. Screen Shot 2019 01 13 at 20.41.05Se îndreaptă către cei care l-au atacat, iar aceștia se sperie și încep să fugă din club. De aici începe cursa de urmărire a acestora și după nici două minute, Faghiura Marius Andrei este înjunghiat de 11 ori cu cuțitul de cel pe care el îl atacase în prealabil.

video

Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.
Vedeți AICI IMAGINI CU MOMENTUL CRIMEI!

Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

Join the Conversation

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Nici eu nu prea înțeleg, dacă cei 9 au intrat în local cu intenția de bătaie, au trecut la fapte și au pornit conflictul, e și vina lor că tânărul de 25 de ani a fost ucis, măcar o amendă pentru instigare la violentă merită si ei

  2. Pai sa schimba total treaba ! Deci el a fost atacat … (ce manipulatori sunt astia in media) .
    Mai baieti deci aia au venit 9 la el sa-l rupa si el trebuia sa stea ? A fost autoaparare clar , el fiind de departe acoperit de numarul atacatorilor , asadar si eu as fi facut la fel , poate un pic mai bine , in sensul ca as fi incercat sa-i extermin pe toti atacatorii .