fbpx

VIDEO – Noi imagini cu crima de la Mediaș – Criminalul a scos cuțitul și a turbat de furie după ce a fost atacat!

2 18.406

Noi imagini video de pe camerele video din clubul în care a început scandalul ce a dus la uciderea unui tânăr de 25 de ani din Mediaș, au ajuns în posesia noastră. Se poate vedea cum autorul crimei a amenințat cu cuțitul chiar din club.

Tot scandalul a început în clubul Șerabeva din Mediaș. Acolo a intrat Faghiura Marius Andrei (victima) și cu încă nouă persoane. Au mers direct la masa la care se afla Rusu Marius (criminalul). După nici un minut pe imagini se observă cum lucrurile degenerează și se creează o îmbulzează. Doi dintre scandalagii aruncă cu scaune, dar Rusu Marius scoate un cuțit cu o lamă de aproximativ 10 centimetri și începe să amenințe. Screen Shot 2019 01 13 at 20.41.05Se îndreaptă către cei care l-au atacat, iar aceștia se sperie și încep să fugă din club. De aici începe cursa de urmărire a acestora și după nici două minute, Faghiura Marius Andrei este înjunghiat de 11 ori cu cuțitul de cel pe care el îl atacase în prealabil.

Camerele de supraveghere din fața clubului din Mediaș, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat și lovit cu bestialitate de autorul crimei și alți amici ai acestuia.
Vedeți AICI IMAGINI CU MOMENTUL CRIMEI!

Criminalul a fost prins
Persoana bănuită că a lovit mortal cu cuțitul un tânăr în fața unui club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii de la IPJ Alba. Acesta va fi încarcerat și audiat la Sibiu. Vedeți AICI FOTO!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Prostulcare Respectălegea scrie

    Nici eu nu prea înțeleg, dacă cei 9 au intrat în local cu intenția de bătaie, au trecut la fapte și au pornit conflictul, e și vina lor că tânărul de 25 de ani a fost ucis, măcar o amendă pentru instigare la violentă merită si ei

  2. Alcodan scrie

    Pai sa schimba total treaba ! Deci el a fost atacat … (ce manipulatori sunt astia in media) .
    Mai baieti deci aia au venit 9 la el sa-l rupa si el trebuia sa stea ? A fost autoaparare clar , el fiind de departe acoperit de numarul atacatorilor , asadar si eu as fi facut la fel , poate un pic mai bine , in sensul ca as fi incercat sa-i extermin pe toti atacatorii .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.