fbpx

Noi detalii șocante de la crima din Mediaș – Tatăl și-a văzut fiul murind în fața clubului

0 4.915

Noi detalii ies la iveală după crima de sâmbătă noaptea din fața unui club din Mediaș. Victima, un tânăr de 25 de ani, a fost înjunghiat de 11 ori de agresorul eliberat din închisoare în urma recursului compensatoriu. Victima, Faghiura Marius Andrei, a murit la scurt timp după ce a fost înjunghiat, chiar sub ochii tatălui său. 

În imaginile care au surprins momentul crimei, după ce agresorul înfige cuțitul în victima sa se pate observa cum face un semn cu mâna care poate fi interpretat ca ”treaba e făcută”. Semnul este adresat cuiva care se află într-o mașină parcată lângă gardul clubului. Când agresorul se întoarce, șoferul îi face mai multe semne cu farurile.

Scandalul a pornit din club, acolo unde nouă persoane au intrat să îi ceară socoteală lui Marius Rusu. La un moment dat acesta a scos un cuțit cu care i-a amenințat pe ceilalți. Deși, conform unor surse, localul are pază, agresorul a intrat în club având baioneta asupra lui.
VEZI AICI IMAGINI DIN CLUB

A murit sub ochii tatălui
Faghiura Marius Andrei, tânărul de 25 de ani ucis, și-a dat duhul sub ochii tatălui său. Acesta, împreună cu ceilalți opt tineri au intrat în club pentru a-i cere socoteală lui Marius Rusu. Tânărul a murit chiar sub ochii tatălui, acesta văzând de la câțiva metri cum fiul său este înjunghiat de criminal. Martorii spun că acesta a jurat că o să răzbune pentru moartea fiului său. Se pare însă că scandalul dintre cei doi – victima și agresor- este mai vechi, pentru că agresorul ar fi fost chemat la Mediaș special pentru a se răzbuna pe tânărul de 25 de ani.Screen Shot 2019 01 13 at 20.41.36

Convorbire din arest
AFLĂ AICI DETALII DE LA ARESTARE
Marius Rusu a fost arestat a doua zi după crimă. Cel puțin ciudat este însă faptul că duminică seara, într-o benzinărie din Mediaș, unul dintre prietenii lui a fost văzut în timp ce vorbea cu Marius Rusu printr-un apel video. Acesta se afla deja în arestul IPJ, convorbirea având loc în jurul orei 20:30 – 21.00. Agresorul ar mai fi avut de stat în închisoare 6 ani pentru omor dacă nu ar fi fost eliberat în urma recursului compensatoriu.

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.